Team Sportsmanden – for alle!

Team Sportsmanden har sitt utspring fra Sportsmanden og ble etablert høsten 2015 som et «lav-terskel online team- og treningsfellesskap» – et nytt tilskudd til mosjons- og treningsinteresserte folk, med hensikt og ambisjon om først og fremst å motivere og inspirere hverandre og gjøre det litt lettere å komme seg opp av godstolen.

Team Sportsmanden er ikke et idrettslag med formaliteter, kontingenter og plikter. Heller ikke med faste treningstider. Team Sportsmanden er ment både som en nettbasert gruppe der man kan utveksle erfaringer, gleder, inspirere hverandre, tipse om turer, treninger eller konkurranser, eller kanskje bare spørre om det er noen som har lyst å bli med på en trening der du bor, det være seg i Oslo, Kristiansand, Bergen, Tromsø eller i Kirkenes. Vi vil skape en «heie-kultur» der man kan finne motivasjon og inspirasjon og et fellesskap på tvers av nivå, alder, kjønn og geografi.

I tillegg vil det bli invitert til enkelte arrangementer i regi av Team Sportsmanden, noe som det gjerne også oppfordres til at medlemmer kan gjøre lokalt i sitt eget nærmiljø. Få enda flere opp og ut! Slå et slag for folkehelsen!

Som medlem i Team Sportsmanden får du enkelte spesialtilbud som eget teamtøy, rabatter på løp og arrangementer – noen ganger også gratis starter i løp – en egen lukket Facebookgruppe for medlemmene, samt selvsagt anledning til å representere Team Sportsmanden i konkurranser, det være seg individuelt i løping, langrenn, sykling eller triatlon – eller delta i lagkonkurranser som Holmenkollstafetten, Etape Bornholm og andre lagkonkurranser.

Team Sportsmanden stilte med to lag i Etape Bornholm i 2019, der det også ble seier i lagkonkurransen for fjerde år på rad!
Team Sportsmanden har rundt 125 medemmer per januar 2020.

Du kan lese mer og eventuelt melde deg inn i Team Sportsmanden på hjemmesiden:

Team Sportsmanden sin hjemmeside finner du her!

Team Sportsmanden har fire ganger stilt med eget mix-lag i Holmenkollstafetten.
Vil du bli medlem i Team Sportsmanden kan du melde deg inn her