Visjon: run4life – for et litt bedre liv

Run4life har som formål å motivere, inspirere og engasjere flere til en litt mer aktiv livsstil. Run4life arrangerer i år Løpskarusellen – en virtuell lav-terskel løpskarusell med 5km, 10km og halvmaraton der du kan løpe «når du vil, hvor du vil».

En egen Facebookgruppe for Løpskarusellen er blitt meget populær, og gir en sosial møteplass og tilhørighet for felles inspirasjon og motivasjon. Vi har også en Instagramprofil @run4life.no med fokus på Løpskarusellen og andre tiltak.

Run4life samarbeider med nettmagasinet Sportsmanden som dekker løp, trening og kondisjonsidrett rettet hovedsakelig mot mosjonsmarkedet, mens 
Team Sportsmanden tilbyr et fellesskap på tvers av geografi, alder og nivå, basert på å skape inspirasjon og gjensidig motivasjon ved at vi «heier på hverandre» både via sosiale medier og i den «reelle» verden ved treninger og arrangementer.

Run4life vil også sammen med partnere søke å arrangere enkelte treningssamlinger og -reiser, samt arrangere noen egne løp alene eller sammen med andre. Fokus vil være på lav-terskel og noe alle kan være med på – samt andre tiltak som kan gjøre det litt lettere å komme i gang med løping, trening og aktivitet. Folkehelse i praksis! 

Run4life vil også gjerne samarbeide med enkelte arrangører, veldedige organisasjoner og andre aktører med et idealistisk mål – der den underliggende drivkraft er å skape og tilrettelegge for en litt sunnere og bedre folkehelse for både unge og gamle, i en hverdag preget av altfor mye stress, stillesitting og inaktivitet.

Bedrifter, organisasjoner eller andre aktører i idrettsbransjen må gjerne ta kontakt dersom man ønsker å høre mer om konseptet og hvordan vi sammen kan skape et litt bedre liv for flere.

run4life – for et litt bedre liv