Samarbeidspartnere:


Om Run4life:

Visjon: run4life – for et litt bedre liv

Run4life har som formål å motivere, inspirere og engasjere flere til en litt mer aktiv livsstil.

Run4life står bak Løpskarusellen – en virtuell lav-terskel løpskarusellen for 5km, 10km og halvmaraton der kan kan løpe «når man vil, hvor man vil», nettmagasinet Sportsmanden som dekker løp, trening og kondisjonsidrett rettet hovedsakelig mot mosjonsmarkedet, Team Sportsmanden som tilbyr et fellesskap på tvers av geografi, alder og nivå, basert på å skape inspirasjon og gjensidig motivasjon ved at vi «heier på hverandre» både via sosiale medier og i den «reelle» verden ved treninger og arrangementer.

Run4life vil også sammen med partnere arrangere enkelte treningssamlinger og -reiser. Vi vil arrangere enkelte egne løp alene eller sammen med andre, med fokus på lav-terskel og noe alle kan være med på – samt andre tiltak som kan gjøre det litt lettere å komme i gang med løping, trening og aktivitet.

Run4life vil bistå arrangører av mosjonsløp, turrenn, og sykkelritt, og gjerne samarbeide med veldedige organisasjoner og andre aktører med et idealistisk mål – der den underliggende drivkraft er å skape og tilrettelegge for en litt sunnere og bedre folkehelse for både unge og gamle, i en hverdag preget av altfor mye stress, stillesitting og inaktivitet.

Bedrifter, organisasjoner eller andre aktører i idrettsbransjen må gjerne ta kontakt dersom man ønsker å høre mer om konseptet og hvordan vi sammen kan skape et litt bedre liv for flere.

– – – 

Kontaktskjema